YogaRollinger Nyt LOGO fb

Tween yoga

Tid

Mandage 17-18 første gang mandag den 4. april

Sted

L.V. Jensens alle 16 6705 Esbjerg Ø (Boldesager/Jerne). Indgang via haven og ned af trappen til yogastudiet.

Aldersgruppe

9-12 årige piger og drenge

Holdbeskrivelse 

På dette tween yogahold skal vi både have det sjovt og gå i dybden med yogaen. Vi kommer til at arbejde med både flows, klassiske yogastillinger og kundalini yoga. Ind imellem vil undervisningen være elevstyret, så det bliver jer, der sammensætter jeres egne serier og er med til at forme meditationerne. På denne måde, får i et rigtigt godt kendskab til yogaen og lærer at tro på jer selv og jeres intuition!

Vi skal selvfølgeligt også lave både akroyoga og partneryoga samt forskellige sjove yogalege. 

Det er oplevelsen af yogaen der er i fokus. Både oplevelsen med hinanden som par og gruppe, men også oplevelsen med sig selv de enkelte yogastillinger. Vi træner både smidighed og ballance samt styrketræning via asanas. Fordybelse og meditation er en naturlig del af undervisningen på dette hold, og vi arbejder med åndedrættet og chants.

Dit selvværd og din selvtillid får helt sikkert et kærligt boost på dette yogahold, hvor du kommer til at møde dig selv og andre på en helt ny måde, hvor det ikke handler om konkurrence og præstationer, men om ligeværdigt fællesskab, at mærke efter i sig selv og at turde gøre nye ting i sikre og trykke rammer.

Underviser

Helle Nissen

Tilmelding

Tilmelding til Helle på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Alle har mulighed for at komme og prøve inden man tilmelder sig. Tilmelding til prøvetime er nødvendig. Skriv gerne en mail til Helle på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Er du i tvivl om dit barn passer på holdet, så skriv og lad os få en snak. 

Bemærk at der er plads til maks 10 børn på holdet, og de børn, der allerede går på holdet har fortrinsret til pladserne i næste kvartal. Venteliste kan forekomme.

Pris

  • 450 kr. for 9x60 minutter

Du er meget velkommen til at komme og prøve første gang inden du betaler. Starter du efter den 4. april 2016 nedsøttes prisen med 50 kr. pr. gang du ikke har været med til start.

Betaling

Via overførsel til konto 5385 245074.