YogaRollinger Nyt LOGO fb

boerneyogakursusyogarollingerheader tekst

Svendborg - Dato og tider YogaRollinger Børneyogalærerkursus

Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan tilbyde endnu et kursusforløb i Svendborg.

Sted:

Studio "FLOW" Bagergade 16, baghuset 5700 Svendborg. 

Dato og tider for undervisning i Studio "FLOW"

Fredag den 4. marts 2016 kl. 12.30-18.30

Lørdag den 5. marts 2016 kl. 9-18.30

Søndag den 6. marts 2016 kl. 9-18.30

Herudover må man påregne tid til hjemmearbejde i form af en lille skriftlig opgave samt opstilling af et undervisningsprogram til en børneyogaklasse.

Indhold på kurset

Kurset består af modulerne 1-5 og kan udelukkende tages som et samlet forløb. Hvis du kun vil tage enkle moduler, kan vi tilbyde dette i Esbjerg.

Læs mere om indholdet og de enkelte moduler i kursusbeskrivelsen her.

Hvad får jeg ud af et kursus?

Kurset er for dig, der på den ene eller anden måde, gerne vil igang med at undervise børn eller unge i børneyoga og meditation. Det kan være at du vil indrage undervisningen i dit arbejde som lærer eller pædagog, eller at du har lyst til at starte dit eget børneyogahold eller lave yoga med egne børn der hjemme. Mulighederne er mange!

Her er lidt om hvad du kan forvente dig af kurset:

- Bliv klædt på til at planlægge din egen børneyogaklasse.

- Du lærer at formidle yoga og meditation på en måde, som passer godt til børn og unge.

- Du får en lang række praktiske og helt konkrete lege, øvelser og teknikker med dig.

- Du får som YogaRollinger VIP adgang til et stort online bibliotek, hvor du efterfølgende kan fortsætte med at hente inspiration til din undervisning.

- Du bliver certificeret YogaRollinger Børneyogalærer og får uddannelsesbevis.

- Du får råd og vejledning også efter kurset, når du har brug for det.

- Du lærer at anvende yogastillinger, vejrtrækningsøvelser, yogalege, afslapningsteknikker, massage og meditation og chanting sammen med børnene.

- Du lærer teknikker til at give børn mere ro, overskud og balance og som fremmer barnets kreativitet, skærper koncentrationen og giver kropsbevidsthed og glæde.

- Du bliver introduceret for en spændende verden af vibrationer og sang, som børnene elsker!

- Du lærer kundalini yoga og meditation.

- Du bliver en del af et empatisk netværk af ligesindede med mulighed for kontinuerlig dialog via online forum og beskedsystem i VIP klubben.

- Du kommer i kontakt med dit eget indre barn og får lov til at mærke dig selv på en dejlig og FRI måde.

- Du får nogle redskaber med dig, som du kan bruge til at styrke dit nærvær og dine relationer med de børn du har i din hverdag og til at skabe mere glæde for børnene.

- Du bliver en del af den nye tids positive forandringsskabelse, som er igang over hele verden og med dette kommer du i kontakt med gode og kærlige energier.

- Du får en række nye kompetencer som er i høj kurs på arbejdsmarkedet og som giver dig en unik fordel i dit arbejdsliv med børn eller deres forældre.

Din investering

Prisen for kurset er 5.625 kr. For dette beløb får du 27 timers undervisning, dit personlige login til YogaRollinger VIP klub, hvor du finder masser af inspiration til din undervisning, øvelsesvejledninger, meditationer og teori. Du får også personlig feedback på din skriftlige prøve og børneyogaklasse som du sender efter kurset. Når du har bestået den skriftlige prøve, får du tilsendt dit kursusbevis og kan kalde dig certificeret YogaRollinger Børneyogalærer. Du kan desuden altid henvende dig med spørgsmål efter kurset, hvis du har brug for hjælp til at komme igang med din undervisning.

Alle priser er eksklusiv moms. Skoler, institutioner og virksomheder skal betale moms. Privatpersoner og foreninger skal IKKE betale moms.

Early birdy rabat
Tilmelder du dig kurset før den 1. februar 2016 sparer du 675 kr og betaler 4.950 kr. for hele forløbet.

Brug for betaling over flere rater?
Hvis du har brug for at dele betalingen op over flere rater, så kontakt helle for en ordning, der passer dig.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en mail mærket "Tilmelding børneyogalærerkursus" til Helle på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med information om:

- Navn
- Mobil
- Email
- Hvilket kursus ønsker du at deltage på (Svendborg marts 2016)
- Deltager du som privat person eller er det din arbejdsplads der betaler. Hvis det er din arbejdsplads oplyses navn adresse samt ean nummer ved skoler og børnehaver.

Ved tilmelding fremsender vi en faktura for kurset, og din tilmelding er gældende, når vi har modtaget din betaling. Skulle du blive forhindret i at deltage på kurset kan du afmelde dig indtil 4 uger før start, mod et gebyr på 500 kr.

Mere information

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, så tøv ikke med at kontakte Helle på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., send evt dit nummer, så ringer Helle dig op og får en snak.

Det siger deltagerne:

Det har været fantastisk at deltage på børneyoga kurset hos dig, og har virkelig givet mig meget inspiration og nyt syn på børn og mig selv.
Jeg har allerede brugt det i mit arbejde, både hos min målgruppe som er drenge med generelle indlæringsvanskeligheder, samt i almen skolen hos 0. og 3. klasse. Oplevelserne har været fantastiske og er blevet positivt modtaget af alle!

Tusind tak for det bedste kursus og "øjen åbner" jeg nogensinde har deltaget i, og for at du derudover deler så meget af dine erfaringer og tanker på forummet på facebook. Jeg håber at kunne få mulighed for at deltage i nogle af dine workshops fremover.

A.B.S.H.

Tak for et supergodt kursus. Jeg bruger det ugentlig i mit arbejde, i en børnehave. Og børnene er vilde med det.
Fedt;-)

S.D.

Jeg er helt vildt lykkelig for at have været på dit kursus. Det har givet mig så meget energi og glæde til at fortsætte min yogafærden. Jeg startede mine egne yogahold op da jeg kom hjem, og har nu to lørdagshold kørende for børn i alderen 3-6 år og 7-9 år. Det går rigtig godt og de er glade for at gå til yoga :-)

L.K.

Jeg har fået så meget ud af de to weekender vi har haft sammen. Især på det personlige plan. Efter jeg blev introduceret til kundalini yogaen den første weekend, så er jeg virkelig blevet bidt. Og for den første gang i mit liv har jeg fået hjælp til, at slappe helt af i kroppen og i sindet. Det har jeg aldrig kunnet før. Og så vil jeg sige tak fordi jeg endelig har fundet den vej, som jeg vil gå indenfor yogaens verden. Pludselig går det hele op i en højere enhed, når nu mit ønske de sidste mange år har været at arbejde med børn, unge og familier.

Jeg har haft tre super gode undervisningstimer med nogle 6. Klasser i skoledelen. Efter vinterferien vil jeg starte to ugentlige hold op i fritids- og ungdomsklubben. Der er allerede stor efterspørgsel fra både børn, unge, pædagoger, drenge som piger så nu har jeg bestilt 20 måtter, og skal i gang med at lave øjenpuder og yogatrøjer med nogle af pigerne i næste uge. Stor succes - og det er endda min første uge på arbejdet. Hurra for yogaen, og hvad den gør ved os. Sat Nam!

S.T.

Vil simpelthen bare dele at her på min skole, bobler det med yoga glæde! Jeg har siden kurset lavet små yogapauser, massage, meditation og vejrtrækningsøvelser i understøttende undervisning med 0.kl - 3.kl., men ikke lavet et fuldt forløb.
Men jo mere jeg introducere børneyoga for klasserne, jo mere efterspøger de det! Det giver mig bare så meget energi og glæde, samt tro på at jeg kan. Så nu er jeg klar til at springe ud i det, da jeg nu føler mig mere autentisk angående yoga. Det er bare super fedt med opbakning i facebook gruppen, og at læse jeres små opslag her på siden. Så mange tak for det!

D.T.Ø

Læs flere udsagn »