YogaRollinger Nyt LOGO fb

Teen yoga - tid til fordybelse, fællesskab og balance

Tid

Mandage 17.30-18.30 første gang mandag den 31. august

Sted

L.V. Jensens alle 16 6705 Esbjerg Ø (Boldesager/Jerne). Indgang via haven og ned af trappen til yogastudiet.

21167742 s

Teen yogaholdet er for dig, der vil mere en blot leg med din yogapraksis. Du er ca. 12-15 år gammel. Her er stadig plads til grin og sjov, men vi går også i dybden med de klassiske yogastillinger, yoga flows og balancerende kundalini kriyaer. Du lærer selv at guide en meditation og sammensætte dine egne flows, og hvordan du bruger dit åndedræt til at finde balance eller til at booste din energi, når du er træt og uoplagt. Typisk vil vi også arbejde en del med partneryoga og snakke om alt hvad der rører sig i hverdagen. Her er plads til at du kan være DIG uden forventninger.

Teen yoga er en god kombination af fysisk workout, hvor kroppen bliver både strukket, afslappet og styrket, samt kunsten at gå ind i dig selv og finde balance, inspiration og ro og afslapning. Du behøver ikke at være i en bestemt fysisk form eller vide noget om yoga i forvejen for at være med. Det gode ved yoga er at her er ingen konkurrence. Modsat hvad mange tror, så gælder det faktisk ikke om at være smidig. Smidigheden er bare noget der kommer hen ad vejen. Alle kan være med på det niveau man nu engang er, uanset hvilken type krop man har, lav eller høj, tyk eller tynd. Yoga handler om at mærke sig selv, lige der hvor man er. Så det gør vi på mange forskellige sjove og spændende måder. Vi er stille, vi griner, og vi kan være sammen både med lukkede øjne og i en flyvende yogastilling i cirkusyoga. 

Er du i tvivl om hvad yoga er eller om det nu også er noget for dig, så prøv at kom og vær med. Det koster ikke noget og er helt uforpligtende. Alle er velkomne, men send lige en mail og meld dig til en prøvetime først. Se her under.

Tilmelding

Tilmelding til Helle på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Alle har mulighed for at komme og prøve inden man tilmelder sig. Tilmelding til prøvetime er nødvendig. Skriv gerne en mail til Helle på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bemærk at der er plads til maks 10 deltagere på holdet, og de deltagere, der allerede går på holdet har fortrinsret til pladserne i næste kvartal. Venteliste kan forekomme.

Pris

Vi har sænket prisen på teen yoga, for at flere har råd til at gå til yoga. 
Du tilmelder dig et kvartal af gangen og betaler kvartalsvis. Prisen er 200 kr. pr. kvartal. 

  • 3. kvartal starter mandag den 31. august og frem til efterårsferien.
  • 4. kvartal fra mandag den 19. oktober til og med 14. december. 
    Bemærk at der er ingen undervisning mandag den 26. oktober samt mandag den 23. november.

Du kan betale med mobile pay til 31502002, eller via overførsel til konto 5385 245074.