YogaRollinger Nyt LOGO fb

Naad Yoga Uddannelse

Naad Yoga uddannelse

Uddannelse for dig, der vil fordybe og udvikle dig via lyd og vibration og lære at bruge lyd og vibration professionelt i din yoga og meditationsundervisning eller behandling. Du lærer at spille på shrutti box, gong, klang- og syngeskåle div klokker samt at anvende mantrameditation.

26167383 1508581262594752 7294467518799458984 n

Du bliver grundigt undervist i teorien om lyd og vibrations indvirkning på sindet, energi- og nervesystem m.m. og hvordan vi kan bruge lyd og vibration til at genoprette helbred og balance og få kontakt med helheden i vores inderste.

Du får solid praktisk erfaring og vejledning i hvordan du anvender de forskellige instrumenter og bruger forskellige spilteknikker på gongerne og hvordan du kan anvende instrumenterne i din undervisning af yoga, meditation og afspænding.

Der bliver stort fokus på deltagernes egen personlige erfaring med lyden og vibrationen og det bliver derfor et fordybelsesstudie, hvor man især trænes i selv at mærke efter og bruge sin intuition og lytte til sjælen i shunia (lytte ind i sig selv og forbinde til helheden i sit indre). Du lærer på baggrund af erfaring og oplevelse i kombination med teori og studie. Du bliver støttet og vejledt til at fordybe dig i din egen udvikling mellem undervisningsgangene, og du kommer således selv på en dyb udviklingsrejse i fællesskab med dit hold. Netop fællesskabet bliver en vigtig faktor, og vi vil også komme til at arbejde en del med mandalameditationer, hvor vi mediterer samlet og i rundkreds for at opbygge det fælles elektromagnetiske felt, som ressurce for hver enkelt på holdet.

Alle kan deltage uanset erfaring med yoga og forudgående uddannelse. Teknikkerne henvender sig både til dig, som vil anvende lyd og vibration i din yoga og meditationsundervisning eller afspænding, samt til dig, der vil anvende lyden i relation til andet terapeutisk arbejde (Bemærk, at vi IKKE arbejder med diagnosticering på denne uddannelse). 

Er du allerede yogalærer og ønsker mere spiritualitet og dybde i din undervisning ved at bruge naad yoga i dine meditationer og afspændinger er dette en ideel efteruddannelse. 

Uddannelsen registreres ved Yoga Alliance og kan registres som Continious Education Hours. Jeg arbejder på at timerne på sigt kan indgå i en 200 timers registreret yogauddannelse bestående af flere selvstændige moduler/uddannelser hos mig.

Der bliver en del hjemmearbejde i form af meditation og reflektionsarbejde, men ikke en egentlig skriftelig opgave. Desuden kan vi evt tilbyde dig konkret undervisningserfaring i forbindelse med undervisning på offentlige hold ud over de skemalgte timer. Dette aftales individuelt på uddannelsen.

Hvad betyder Naad?

Naad er essensen af alt lyd og betyder:

Essensen af alt lyd gennem hvilken helheden og det evige opleves.

Når vi chanter naad påvirker vi hele nervesystemets kemiske balance og balancerer hele vores væsen som et sjæleligt instrument, der stemmes efter universets dybe sandhed.

Du kan vælge mellem ét af følgende forløb: 

  • Weekendhold 3 weekender, fre-søn kl. 17-21 fredag og kl. 9-16 lør og søn (dog til 17 de sidste to weekender), følgende datoer:
    26.-28. april + 25.-26. maj + 21.-23. juni (Bemærk, at vi har taget fredag den 24. af programmet og flyttet timerne til de øvrige dage)

  • Hverdagshold 4 tirsdag og 4 onsdage kl. 9-16 følgende dage:
    10.-11. sep + 8.-9. oktober + 5.-6. november + 3.-4. december

Pris 9.500 kr. 

Med i prisen er evt overnatning i weekender i YogaHuset i Esbjerg, men du står selv for din forplejning. Du får udlevert undervisningskompendie samt diverse andre undervisningsmaterialer. Der vil blive tilsendt en litteratur liste med anbefalede bøger, som er et frivilligt tilkøb for egen regning.

Tilmelding
Jeg har allerede nu fået mange henvendelse og er faktisk ret overvældet. Hvis du ved og mærker i dit hjerte allerede nu, at du vil med på denne rejse, så kan du tilmelde dig på følgende måde:
 
  • Du betaler 1900 kr i depositum ved tilmelding. Dette beløb kan deles op i 2 rater af 950 kr. 1. Rate trækkes straks og 2. rate en måned senere.
  • Restbetalingen udgør 7600 kr. som betales senest 1. Januar som samlet beløb eller via 8 rater. 1. Rate trækkes først den 1. Januar uanset at du registrerer dig med dit kort nu. Herefter trækkes en rate hver måned frem til august. Hver rate er 950 kr og der kommer altså ikke ekstra gebyrer på.
 
Du skal ind og lave to registreringer. Først én på tilmelding og depositum, og derefter én på restbetalingen. Du behøver ikke at tilmelde dig restbetalingen med det samme. Hvis du kun registrerer dig til depositum nu, vil jeg sende en reminder til registrering til restbetaling senere. Men du kan også gøre det hele nu uden risiko. Depositummet er bindende og restbetalingen er først bindende 1. Janua for weekendholdet og 1. maj for hverdagsholdet.
 
Tilmelding til weekendforløbet
 
 
 
 
Tilmelding til hverdagsforløbet

Sted

Alle uddannelser forgår i mit skønne yogastudie i Esbjerg centrum.

YogaHuset Esbjerg
Kongensgade 58A 1. sal
6700 Esbjerg

Husk du kan overnatte gratis på weekender! Du står selv for din forplejning under alle uddannelser. Komforten er minimal under overnatning, og vi har f.eks. begrænset badeforhold. Tilgengæld er du sammen med dine medkursuster og knytter venskaber for livet. vi har plads til maks 10 overnattende gæster af hensyn til toiletforhold.