YogaRollinger Nyt LOGO fb

Kursuskalender 2019

Grundet omprioritering i livet udbydes vores kurser og uddannelser KUN i vores lækre yogastudie i Esbjerg i 2019.

På weekendhold tilbyder vi gratis overnatning i yogastudiet og vi ligger i gåafstand fra bus og banegård. Vi har parkering lige ved døren.

 

Børneyogalærer grunduddannelse 2-16 år

Du kan vælge mellem ét af følgende forløb:

 • 4 weekenddage lør og søn: 2.-3. marts + 16.-17. marts kl. 9-15.30 alle dage.

 • Pinseweekenden, 3 weekenddage: 8.-10. juni kl. 9-17.30 alle dage.

 • Forlænget weekend: 16.-18. august kl. 9-17.30 alle dage.

 • Forlænget weekend fre-søn: 13.-15. september kl. 9-17.30 alle dage.


Pris 5195,-

Du får certifikat på uddannelsen og undervisningsmaterialer i form af 2 sæt yogakort og undervisningskompendie samt adgang til vores store online bibliotek med øvelsesvejledninger.

 

Internationalt registreret børneyogalærer 95 timer

Uddannelsen er internationalt godkendt og registreret via Yoga Alliance og giver dig mulighed for at registerer dig som godkendt børneyogalærer efter gældende krav. Bemærk at du skal tage grunduddannelsen for at være kvalificeret til at fortsætte på overbygningen. Har du tidligere taget Helles modul 1-5 uddannelse i børneyoga, er du kvalificeret. Andre børneyogalæreruddannelser tæller ikke til kvalificeringen.

Du kan vælge mellem ét af følgende forløb:

 • Hverdagsforløb på dansk med undervisning 12 tirsdage fra kl. 9-16 følgende datoer:
  29/1+26/2+26/3+23/4+21/5+18/6+27/8+24/9+22/10+19/11+17/12+28/1

 • Weekend forløb med undervisning 3 weekender fra kl. 9-18 følgende datoer:
  27.-29. september + 25.-27. oktober + 22.-24. november

Pris 12.750 kr. (Der gives 1500 kr. i rabat ved tidlig tilmelding mere end 4 måneder før opstart)

Du får en international anderkendt certificering og kan kalde dig internationalt godkendt børneyogalærer med mulighed for at registrere dig som godkendt børneyoga lærer ved Yoga Alliance efter gældende regler.

 

Naad Yogauddannelse

Uddannelse for dig, der vil fordybe og udvikle dig via lyd og vibration og lære at bruge lyd og vibration professionelt i din yoga og meditationsundervisning eller behandling. Du lærer at spille på shrutti box, gong, klang- og syngeskåle div klokker samt at anvende mantrameditation. Du bliver grundigt undervist i teorien om lyd og vibrations indvirkning på sindet, energi- og nervesystem m.m. og hvordan vi kan bruge lyd og vibration til at genoprette helbred og balance og få kontakt med helheden i vores inderste. Alle kan deltage uanset erfaring med yoga og forudgående uddannelse. Teknikkerne henvender sig både til dig, som vil anvende lyd og vibration i din yoga og meditationsundervisning og til dig, der vil anvende lyden i relation til andet terapeutisk arbejde. Du får solid praktisk erfaring og vejledning i hvordan du anvender de forskellige instrumenter og bruger forskellige spilteknikker. Uddannelsen understøttes af vejledning til at fordybe dig i din egen udvikling mellem undervisningsgangene og du kommer således også selv på en dyb udviklingsrejse. Er du allerede yogalærer og ønsker mere spiritualitet og dybde i din undervisning ved at bruge naad yoga i dine meditationer og afspændinger er dette en ideel efteruddannelse. 


Uddannelsen er registreret ved Yoga Alliance og kan registres som Continious Education Hours, timerne kan på sigt evt indgå i en 200 timers registreret yogauddannelse hos mig. Det arbejder jeg på.

Der bliver en del hjemmearbejde i form af meditation og reflektionsarbejde, men ikke en egentlig skriftelig opgave. Desuden kan vi evt tilbyde dig konkret undervisningserfaring i forbindelse med undervisning på offentlige hold ud over de skemalgte timer. Dette aftales individuelt på uddannelsen.

Du kan vælge mellem ét af følgende forløb: 

 • Weekendhold 3 weekender, fre-søn kl. 17-21 fredag og kl. 9-16 lør og søn, følgende datoer:
  26.-28. april + 24.-26. maj + 21.-23. juni

 • Hverdagshold 3 tirsdag - onsdage kl. 9-16 følgende dage:
  10.-11. sep + 8.-9. oktober + 5.-6. november + 3.-4. december

Pris 9.500 kr. 

Med i prisen er evt overnatning i weekender i YogaHuset i Esbjerg, men du står selv for din forplejning. Du får udlevert undervisningskompendie samt diverse andre undervisningsmaterialer. Der vil blive tilsendt en litteratur liste med anbefalede bøger, som er et frivilligt tilkøb for egen regning.

Tilmelding og betaling til weekendforløbet
Jeg har allerede nu fået mange henvendelse og er faktisk ret overvældet. Hvis du ved og mærker i dit hjerte allerede nu, at du vil med på denne rejse, så kan du tilmelde dig på følgende måde:
 
 • Du betaler 1900 kr i depositum ved tilmelding. Dette beløb kan deles op i 2 rater af 950 kr. 1. Rate trækkes straks og 2. rate en måned senere.
 • Restbetalingen udgør 7600 kr. som betales senest 1. Januar som samlet beløb eller via 8 rater. 1. Rate trækkes først den 1. Januar uanset at du registrerer dig med dit kort nu. Herefter trækkes en rate hver måned frem til august. Hver rate er 950 kr og der kommer altså ikke ekstra gebyrer på.
 
Du skal ind og lave to registreringer. Først én på tilmelding og depositum, og derefter én på restbetalingen. Du behøver ikke at tilmelde dig restbetalingen med det samme. Hvis du kun registrerer dig til depositum nu, vil jeg sende en reminder til registrering til restbetaling senere. Men du kan også gøre det hele nu uden risiko. Depositummet er bindende og restbetalingen er først bindende 1. Januar 2019.
 
 
 
Hverdagsforløbet
Er du interesseret i hverdagsforløbet, så send mig i første omgang en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og forhør dig nærmere.

Sted

Alle uddannelser forgår i mit skønne yogastudie i Esbjerg centrum.

YogaHuset Esbjerg
Kongensgade 58A 1. sal
6700 Esbjerg

Husk du kan overnatte gratis på weekender! Du står selv for din forplejning under alle uddannelser. Komforten er minimal under overnatning, og vi har f.eks. begrænset badeforhold. Tilgengæld er du sammen med dine medkursuster og knytter venskaber for livet.

Tilmelding og betaling til børneyogalæreruddannelserne

Ved du allerede nu, at du vil tilmelde dig en børneyogalæreruddannelse i 2019, så skriv en mail til Helle på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dine kontatoplysninger og en lille beskrivelse af dig selv og din baggrund for at ønske uddannelsen. Online tilmelding og betaling bliver muligt snarest. På den korte grunduddannelse i børneyoga, vil det blive muligt at betale over 5 rater, og på de længere uddannelser vil det blive muligt at betale over 10 rater uden ekstra omkostninger.

Alle er meget velkomne uanset erfaring med yoga. Bemærk dog at overbygningen til internationalt certificeret børneyogalærer skal tages sammen med vores grunduddannelse. Grunduddannelsen kan påbegyndes efter opstart på overbygningen.