YogaRollinger Nyt LOGO fb

Nytårstilbyd: Yoga Alliance certificeret børneyogalæreruddannelse

Nu kan du tage vores samlede 95 timers internationalt certificerede børneyogalæreruddannelse med stor rabat

Uddannelsen er godkendt og certificeret hos yogaens internationale brancheorganisation Yoga Alliance, og giver dig de aller bedste forudsætninger for at arbejde professionelt med børneyoga. Uddannelsen er struktureret på den måde, at du først skal tage 1. del som er lig vores populære 3 dages børneypgalæreruddannelse og derefter bygger vi oven på med 2. del på tre weekender, som giver dig i alt 95 timers uddannelse over fire weekender. 

Lige nu tilbyder vi dig, som skal i gang helt fra bunden, at du kan spare hele 3445 kr. ved at tage både del 1. og 2. samlet her i fåråret 2020.

Normalt er prisen 5.195 kr. for 1. del samt 12.750 kr. for 2. del, i alt 17.945, med mulighed for early birdy rabat på 1.500 kr.

Lige nu tilbyder vi dig del 1 og 2 for samlet pris på kun 14.500 kr. Du betaler samlet eller over 5 rater på 2.900 kr./md.

Tilbuddet gælder til og med 10. februar 2020 på nedstående datoer. Der er begrænset antal pladser til denne pris, så tøv ikke med din tilmelding!

 

 IMG 1146r  IMG_1198r.jpg  IMG_1133r.jpg

Dato og sted 2020 

Uddannelsens 1. del afholdes på enten på Gotvedskolen på Frederiksberg:

 • 13.-15. marts 2020
  Mødetid fredag kl. 16-21, lørdag kl. 9-17.30 og søndag kl. 9-17.30 

 

eller i YogaHuset Esbjerg:

 • 28. februar - 1. marts 2020
  Mødetid fredag kl. 16-21, lørdag kl. 9-17.30 og søndag kl. 9-17.30

 

Uddannelsens 2. del holdes på Gotvedskolen på Frederiksberg, KBH følgende dage. Alle dage inkl.

 • Fredag-søndag fra kl. 15.30 fredag den 27.-29. marts 
  Fre: kl. 16-21, lør+søn: kl. 9-17.30

 • Torsdag-søndag (Kr. Himmelfartsferien) den 21.-24. Maj 
  Alle dage kl. 9-17.30

 • Lør-mandag den 20.-22. juni 
  Lør+søn: kl. 9-17.30, man: kl. 8-16

IMG_1040r.jpg  IMG_1049r.jpg  IMG_1097r.jpg  IMG_1213r.jpg

 

Hvem kan tage uddannelsen?

Uddannelsen er til dig, der vil undervise børn i yoga og meditation og klædes grundigt på og opnå et højt professionelt niveau og faglighed. Vi kræver ingen faglige eller erfaringsmæssige forudsætninger for deltagelse. Det vigtigste er din lyst til at lave yoga med børn og lære faget. Din egen fysiske formåen er ikke afgørende og ALLE er velkomne uanset alder, køn og fysisk formåen. Ring og få en snak med Helle Dayal på mobil 31502002, hvis du har tvivl.

Mange af vores elever et typisk pædagoger og lærere, samt gymnastiktrænere samt sundhedsfagligt personale af forskellig art, som ønsker at anvende børneyogaen i kombination med deres eksisterende arbejde med børn og unge. Men vi ser også flere og flere, som kommer af mere personlig interesse, og som enten ønsker at bruge børneyogaen hjemme med egne børn, eller integrere børneyogaen i en ny karriere hvor der arbejdes med børn og holistiske behandlingsformer og forbegyggelse m.m. Uanset hvad din indgangsvinkel er, så er du velkommen, og dine medstuderende er helt almindelige medfølende mennesker som du selv.

Hvad kan jeg efter uddannelsen?

Uddannelsen klæder dig på til at atrbejde professionelt med børneyogaen i skoler, institutioner, foreningsliv og behandlingstilbud m.m. Det er helt op til din egen lyst og inspiration hvor du vil anvende børneyogaen efterfølgende. Den internationale certificering giver dig også mulighed for at tilbyde undervisning på skoler, institutioner og yogastudier m.m. i udlandet. Yoga Alliance certificeringen er et kvalitetsstempel som er anderkendt i hele verden.

Du vil kunne sammensætte og undervise højt specialicerede børneyopgaklasser, med en faglig dygtighed og sikkerhed, hvor du ved hvad du laver og hvorfor, samt hvordan det indvirker på krop og psyke. På denne uddannelse arbejder vi som et studie, hvor du kommer i dybden med faget og din personlige tilgang til børneyogaen. 

Du vil kunne formidle børneyogaens fordele og argumentere for fagets anvendelse inden for forskellige rammer.

Med denne uddannelse bliver du en del af et fællesskab, hvor vi alle brænder for at skabe bedre trivsel for vores børn og unge og løfte det eksisterende system til et mere kærligt, empatisk, favnende og holistisk niveau med fokus på glade børn i balance.

Mere om uddannelsen

Tilmelding

Privat
Tilmelder du dig privat, skal du betale og tilmelde dig online via dette link:

 

Ved tilmedlingen vælger du om du vil tage 1. del i Esbjerg eller på Frederiksberg. 2. del foregår udelukkende på Frederiksberg.

 

Via arbejdsgiver eller forening
Skal din forening eller arbejdsgiver betale tilmelder dig ved at sende en mail til Helle Dayal på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med henvisning til dette tilbud samt følgende oplysninger:

 • Dit fulde navn
 • E-mail adresse
 • Adresse
 • Mobil nummer

Oplysninger på atbejdsgiver:

 • Navn
 • Adresse
 • Ean nummer ved offentlig institution og ellers e-mail adresse til faktura for privat virksomheder og foreninger
 • Navn på kontaktperson

Herefter fremsender vi en faktura via e-mail eller ean nummer til betaling.

https://youtu.be/kqF50Ops3bY

 

 

Kontakt

Har du brug for at få afklaret nogle spørgsmål, så kan du ringe til Helle Dayal på mobil 31502002 eller sende en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..