YogaRollinger Nyt LOGO fb

 

headerwebsite2021  YogaRollinger

YogaRollinger Børneyoga

Køb yogakort med danske instruktioner

Hos YogaRollinger er vi vilde med yogakort, som kan det samme men meget mere end yogabøger, fordi du kan bruge dem til yogalege, elevstyret undervisning og til at digte yogaeventyr m.m. Og så er yogakort verdens sjovetse legetøj, som tillader børn selv at gå på opdagelse i yogastillingerne på egen hånd derhjemme. 

Vores erfaring siger os at det er vigtigt med en god solid æske, som holder på yogakortene, så de ikke ryger rundt i tasken, når du er på farten, og så er et dejligt at de heller ikke fylder for meget, for du har helt sikkert også en masse andre spændende yogating i din børneyogalærertaske, som der også skal være plads til. Vi har udviklet en række yogakort til brug i børneyoga, som netop opfylder disse behov. Vi bruger fotos af rigtige børn på yogakortene, fordi det er meget lettere for børn at aflæse og spejle et ægte foto end en tegnet illustration.

Vi håber, at du bliver glad for at bruge vores yogakort i din børneyoga.

Helteyogakort

yogakort til helteyoga danske instruktioner børneyoga yoga i skolen

Vi har udviklet disse 54 farvestrålende og seje kort specielt til vores helteyogakoncept. Børnene på kortene er klædt ud som ægte yogasuperhelte, og yogakortene er inddelt i kategorierne: 

  • Styrke
  • Balance
  • Smidighed
  • Mod
  • Udholdenhed 
  • Ro

Yogastillingerne er dels de klassiske yogastillinger, men også dynamiske yogastillinger hentet fra kundalini yogaen. Du kan bruge kortene i alle former for børneyoga, ikke kun helteyoga. Giver du disse yogakort i gave til et barn, er vi sikre på at du bliver dagens helt lige som barnet bliver det, når legen med kortene går i gang. Du får yogakortene i en solid plastikboks, som holder til mange ture frem og tilbage i tasken.

Pris 269 kr. inkl. gratis forsendelse. 

Paryogakort

Paryogakort YogaRollinger Yogakort på Dansk til yoga i skolen.

Det er ingen hemmelighed at vi hos YogaRollinger er vilde med paryoga. Paryoga er sjovt, friskt og super selvtillids-boostende. Men vi har længe ærgret os over, at det skal være så svært at finde inspiration til paryogastillinger. Da vi bruger paryoga til alle aldersgrupper lige fra de 4 årige til teenagerne (ja også de voksne), så har vi ud fra vores eget behov skabt dette fantastiske paryogakortsæt med hele 54 spædende paryogastillinger indelt i 3 kategorier let, mellem og svær. Så er der noget for alle niveauer at gå i gang med. Brug også yogakortene som inspiration til dit familieyoga, hvor forælder og barn danner par. Du får yogakortene i den populære solide plastboks.

Pris 269 kr.  inkl. gratis forsendelse. 

Specielle forløb

Hvis I kan samle min. 4 lærere eller pædagoger på jeres skole eller institution, kommer vi gerne ud og laver et uddannelsesforløb specielt tilpasset til jer og jeres behov. 

Kontakt Helle på mail:

helle@yogarollinger.dk for at aftale nærmere.

Bliv helteyogalærer

Skærmbillede 2016-08-04 kl. 14.18.11

Du kan tage vores store og meget komplette helteyogalærerkursus online.

Se mere her.