YogaRollinger Nyt LOGO fb

boerneyogakursusyogarollingerheader tekst

Hold for børn og unge

Fra og med uge 14 starter vi nye tween yoga- og hold med heltetræning op i Jerne,  Esbjerg.

boernehold i Esbjerg Yoga Børneoga Gymnastik 

Heltetræning ca. 5-7 årige KUN FOR DRENGE   

YogaRollingers heltetræning er unikt program, med alt det bedste fra gymnastikkens og børneyogaens verden sammensat med henblik på at give barnet en stærk tro på sig selv, sit eget værd og evner i livet. Vi skal have det sjovt sammen og kommer til at lave styrketræning, koncentrationstræning, balancetræning, åndedrætsøvelser og afspænding m.m. krydret med sjove og udfordrende parøvelser, akrobatikøvelser, øvelser med redskaber og mange andre sjove og udfordrende elementer. 

Tid

  • Tirsdage kl. 16.30-17.30

Vi starter op mandag den 4. april og kører frem til sommerferien. Tirsdag den 10., 17. og 24. maj er der ingen træning pga. uddannelse.

Sted

  • Fredensgade 12 6705 Esbjerg Ø

Pris

  • 450 kr. for 9x60 minutter

Mere information og tilmelding

Læs mere om heltetræning, indhold og tilmelding her ->

 

Styrkeyoga for ca. 7-10 årige piger og drenge

Styrkeyoga er yoga baseret på temaet de 24 styrker fra positiv psykologi. Med basis i de 24 forskellige styrker, laver vi sjov og kreativ yoga med masser af af sjove asanas, lege og meditationer i klassik børneyogastil. Den temaopbyggede undervisning giver børnene en god indsigt i forskellige styrkeområder og så træner vi kroppen så den også bliver stærk og smidig. Træning af udholdenhed og indre styrke og ro vil også være centralt i undervisningen.

Undervisere på holdet er Friis og Helle som skiftes til at lede undervisningen.

Tid

  • Tirsdage kl. 18-19

Sted

  • Fredensgade 12, 6705 Esbjerg Ø

Pris

  • 450 kr. for 9x60 minutter

Mere information

Læs mere om styrkeyoga for 7-10 årige piger og drenge her ->

Tween yoga for ca. 9-12 årige piger og drenge

På dette tween yogahold skal vi både have det sjovt og gå i dybden med yogaen. Vi kommer til at arbejde med både flows, klassiske yogastillinger og kundalini yoga. Ind imellem vil undervisningen være elevstyret, så det er bliver jer, der sammensætter jeres egne serier og er med til at forme meditationerne. Vi skal selvfølgeligt også lave både akroyoga og partneryoga samt forskellige sjove yogalege. Fordybelse og meditation er en naturlig del af undervisningen på dette hold.

Tid

  • Mandage kl. 17-18

Vi starter op mandag den 4. april og kører frem til sommerferien. Mandag den 9., 16. og 23. maj er der ingen træning pga. uddannelse.

Sted

  • L.V. Jensens alle 16 Esbjerg Ø

Pris

  • 450 kr. for 9x60 minutter

Mere information

Læs mere tween yoga her ->ween yoga her ->

 

 

 

 

Det siger deltagerne:

Det har været fantastisk at deltage på børneyoga kurset hos dig, og har virkelig givet mig meget inspiration og nyt syn på børn og mig selv.
Jeg har allerede brugt det i mit arbejde, både hos min målgruppe som er drenge med generelle indlæringsvanskeligheder, samt i almen skolen hos 0. og 3. klasse. Oplevelserne har været fantastiske og er blevet positivt modtaget af alle!

Tusind tak for det bedste kursus og "øjen åbner" jeg nogensinde har deltaget i, og for at du derudover deler så meget af dine erfaringer og tanker på forummet på facebook. Jeg håber at kunne få mulighed for at deltage i nogle af dine workshops fremover.

A.B.S.H.

Tak for et supergodt kursus. Jeg bruger det ugentlig i mit arbejde, i en børnehave. Og børnene er vilde med det.
Fedt;-)

S.D.

Jeg er helt vildt lykkelig for at have været på dit kursus. Det har givet mig så meget energi og glæde til at fortsætte min yogafærden. Jeg startede mine egne yogahold op da jeg kom hjem, og har nu to lørdagshold kørende for børn i alderen 3-6 år og 7-9 år. Det går rigtig godt og de er glade for at gå til yoga :-)

L.K.

Jeg har fået så meget ud af de to weekender vi har haft sammen. Især på det personlige plan. Efter jeg blev introduceret til kundalini yogaen den første weekend, så er jeg virkelig blevet bidt. Og for den første gang i mit liv har jeg fået hjælp til, at slappe helt af i kroppen og i sindet. Det har jeg aldrig kunnet før. Og så vil jeg sige tak fordi jeg endelig har fundet den vej, som jeg vil gå indenfor yogaens verden. Pludselig går det hele op i en højere enhed, når nu mit ønske de sidste mange år har været at arbejde med børn, unge og familier.

Jeg har haft tre super gode undervisningstimer med nogle 6. Klasser i skoledelen. Efter vinterferien vil jeg starte to ugentlige hold op i fritids- og ungdomsklubben. Der er allerede stor efterspørgsel fra både børn, unge, pædagoger, drenge som piger så nu har jeg bestilt 20 måtter, og skal i gang med at lave øjenpuder og yogatrøjer med nogle af pigerne i næste uge. Stor succes - og det er endda min første uge på arbejdet. Hurra for yogaen, og hvad den gør ved os. Sat Nam!

S.T.

Vil simpelthen bare dele at her på min skole, bobler det med yoga glæde! Jeg har siden kurset lavet små yogapauser, massage, meditation og vejrtrækningsøvelser i understøttende undervisning med 0.kl - 3.kl., men ikke lavet et fuldt forløb.
Men jo mere jeg introducere børneyoga for klasserne, jo mere efterspøger de det! Det giver mig bare så meget energi og glæde, samt tro på at jeg kan. Så nu er jeg klar til at springe ud i det, da jeg nu føler mig mere autentisk angående yoga. Det er bare super fedt med opbakning i facebook gruppen, og at læse jeres små opslag her på siden. Så mange tak for det!

D.T.Ø

Læs flere udsagn »