YogaRollinger Nyt LOGO fb

 asanas banner

Frederiksberg Kbh - Dato og tider YogaRollinger Børneyogalærerkursus

 

Du lærer at undervise børn i yoga og meditation. Med afsæt i kundalini yoga lærer du at formidle din yogaundervisning på en aldersvarende måde. Uddannelsen giver dig en blid og grundig indføring i den yogiske filosofi og teknologien bag yoga og forskellige meditations- og afslapningsteknikker til børn. Kurset er overvejende praktisk orienteret, og vi skal på egen krop lege yoga til de forskellige aldersgrupper.
 

Sted:

Gotvedskolen 
Vodroffsvej 51
1900 Frederiksberg C

Intensive uddannelsesforløb 3 dage for børn 2-12 år

Vælg her under. Uddannelsen varer kun én weekend:

 

 • 16.-18. September 2022
  Gotved Instituttet Frederiksberg
  Mødetid fredag kl. 16.30-21, lørdag kl. 9.30-18 og søndag kl. 9.30-18  Online Tilmelding her.

 

Tilmelding

Online tilmelding og ratebetaling via ovenstående links ud for datoerne.

EAN og faktura

Ved fakturering over institition, forening eller firma skal du sende din tilmelding pr. e-mail til  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med besed om hvilket forløb du ønsker at tilmelde dig, dit fulde navn, email, mobilnummer og alle oplysninger til din arbejdsgiver inkl. kontaktperson og evt ean nummer eller e-mail til elektronisk faktura.

 

Pris

 

Pris 5190,- ex moms. Der bliver ikke pålagt moms.

Du får certifikat på uddannelsen og undervisningsmaterialer i form af Teori som video, 2 sæt yogakort og undervisningskompendie samt adgang til vores store online bibliotek med øvelsesvejledninger og teori.

Prisen er inkl. alle materialer og livsvarigt adgang til vores meget store online bibliotek VIP Klubben, hvor alle øvelsesvejledninger m.m. ligger. Du står selv for forplejning på uddannelsen.Vi tilbyder altid at du kan betale over 5 rater af 1038 kr. uden ekstra gebyrer. Klik dig ind på et forløb her over, og vælg online tilmelding for at booke din plads på et hold. 

Certificering og videre uddannelse til internationalt certificeret børneyogalærer

Du modtager certifikat på at du har gennemført uddannelsen. Uddannelsen giver dig mulighed for at undervise i børneyoga i idrætsforeninger, på skoler og i institutioner, samt på ugentlige hold.

 

Indhold på modulerne

Du kan se mere om indholdet på de forskellige moduler af børneyogalæreruddannelsen her.
 

Hvad får jeg ud af et kursus?

Alle kan være med på uddannelsen uanset erfaring med yoga. Du lærer at formidle yoga, meditation, udviklende leg og bevægelse for børn i alderen 2-12 år.

Lær hvordan du på en sjov og legende måde engagerer børnene og lærer dem åndedrætsteknikker, der giver ro og balance i hverdagen, meditationsteknikker, der skaber kontakt med det indre og giver ny energi, ro og nærvær og sjove yogaaktiviteter som styrker kroppen og giver en god kropsbevidsthed og skaber fundamentet for et sundt selvværd.

Vi skal lege, fordybe os og samles om vores kærlighed til børnene, og undervejs får du en grundig og kærlig indføring i yogaens grundprincipper og nye vinkler på at forstå den tid vi lever i og de børn, der er her i verden lige nu, deres unikke kvaliteter og evner. Vi skal tale om hvordan vi bedst møder tidens børn og støtter dem på deres start i en verden, som er bagud i forhold til børnenes medfødte bevidsthed og sensitivitet. 

Der er brug for alle, der føler et kald til at være noget for børn i denne tid, så tøv ikke, hvis du føler dig inspireret og har lyst til flere værktøjer til at arbejde holistisk med og børn og være til at gøre en stor og tiltrængt forskel i børns verden. 

Kurset er for dig, der på den ene eller anden måde, gerne vil igang med at undervise børn eller unge i børneyoga og meditation. Det kan være at du vil indrage undervisningen i dit arbejde som lærer eller pædagog, eller at du har lyst til at starte dit eget børneyogahold eller lave yoga med egne børn der hjemme. Mulighederne er mange!

Her er lidt om hvad du kan forvente dig af kurset:

 • Bliv klædt på til at planlægge din egen børneyogaklasse.
 • Du lærer at formidle yoga og meditation på en måde, som passer godt til børn og unge.
 • Du får en lang række praktiske og helt konkrete lege, øvelser og teknikker med dig.
 • Du får som YogaRollinger VIP adgang til et stort online bibliotek, hvor du efterfølgende kan fortsætte med at hente inspiration til din undervisning.
 • Du får kursusbevis på din deltagelse. På modul 1-5 bliver du certificeret YogaRollinger Børneyogalærer med uddannelsesbevis.
 • Du får råd og vejledning også efter kurset, når du har brug for det.
 • Du lærer at anvende yogastillinger, vejrtrækningsøvelser, yogalege, afslapningsteknikker, massage og meditation og chanting sammen med børnene.
 • Du lærer teknikker til at give børn mere ro, overskud og balance og som fremmer barnets kreativitet, skærper koncentrationen og giver kropsbevidsthed og glæde.
 • Du bliver introduceret for en spændende verden af vibrationer og sang, som børnene elsker!
 • Du lærer kundalini yoga og meditation.
 • Du bliver en del af et empatisk netværk af ligesindede med mulighed for kontinuerlig dialog via online forum og beskedsystem i VIP klubben.
 • Du kommer i kontakt med dit eget indre barn og får lov til at mærke dig selv på en dejlig og FRI måde.
 • Du får nogle redskaber med dig, som du kan bruge til at styrke dit nærvær og dine relationer med de børn du har i din hverdag og til at skabe mere glæde for børnene.
 • Du bliver en del af den nye tids positive forandringsskabelse, som er igang over hele verden og med dette kommer du i kontakt med gode og kærlige energier.
 • Du får en række nye kompetencer som er i høj kurs på arbejdsmarkedet og som giver dig en unik fordel i dit arbejdsliv med børn eller deres forældre.

Yogarollinger VIP klub

Alt undervisningsmateriale ligger digitalt på den lukkede hjemmeside kaldet YogaRollinger VIP klub. Det er et stort online bibliotek med øvelsesvejledninger, teori og video til at støte dig i din undervisning. Som elev på uddannelsen får du ubegrænset adgang til Vip Klubben samt den lukkede facebook gruppe, som er et fantstisk netværk af undervisere, der er virkeligt gode til at dele, hjælpe og inspirere hinanden. Som YogaRollinger børneyoglærer får du alt den støtte du har brug for til at få succes med børneyogaen, både fra Helle og fra dine nye kollegaer.
 
 

Spørgsmål?

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har spørgsmål.