YogaRollinger Nyt LOGO fb

Datapolitik

I henhold til GDPR lovgivningen oplyser vi hermed hvordan vi opbevarer data på vores kunder.

 

Oplysninger afgivet ved tilmelding
Når du tilmelder dig et kursus, uddannelse eller workshop eller køber en vare, modtager vi dine oplysninger enten via e-mail eller en online tilmeldingsformular eller ordre. Det drejer sig i de fleste tilfælde om dit navn, email adresse, mobilnummer og evt arbejdsgiver samt dennes kontaktoplysninger.

Vi opbevarer disse e-mails med de afgivne oplysninger på vores mail server og i easyme eller woocommerce administrationssystemer i op til max 5 år, hvorefter alle data slettes. Dine oplysninger fremgår i vores årlige bogføring og kan ses af vores revisor BDO, som godkender vores årsregnskab, men vi trækker ikke data ud til andet formål, eller videregiver information til andre instanser.

Jeg opbevarer også en holdliste med disse oplysninger som regneark på min personlige computer og på min icloud server. Disse slettes ligeledes efter max 5 år.

Oprydning

Vi rydder op i vores data og sletter gammelt data hvert år op til årsskiftet. Herunder mails og holdlister gemt på computer og i icloud samt gamle ordre afgivet online.

Online betaling
Foretager du en online betaling med dit kreditkort via betalingsleverandørerne Mobilepay, Stripe eller Yourpay, har disse deres egen datapolitik for hvordan de opbevarer data på deres server. Jeg har her igenem adgang til en liste, hvor jeg kan se dit navn samt hvad du har betalt. Jeg har ikke adgang til dine kort- eller kontooplysninger som opbevares krypterede af betalingsleverandørerne. Jeg har heller ikke adgang til dit fulde mobilnummer fra betalinger via mobilepay. I forbindelse med mit regnskab, trækker jeg en liste over indbetalinger fra disse betalingsleverandører, hvoraf ordrenummer fra mit system samt betalingsdato og beløb fremgår. I nogle tilfælde kan jeg også se dit navn og din e-mail. Denne liste printer jeg og den indgår i min fysiske regnskabsmappe.

VIP klubben
Hvis du har fået en bruger i vores VIP klub, er du her oprettet med dit navn og din e-mail adresse og oplysningerne gemmes på hjemmesidens server hos Surftown. Vi trækker ikke noget ud eller giver noget videre til andre her fra. Du kan til enhver tid slette din VIP bruger ved at sende mig en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Hvis du i øvrigt har spørgsmål, eller ønsker an kopi af de data jeg opbevarer på dig, så kontakt mig gerne via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..