YogaRollinger Nyt LOGO fb

Last minute tilbud 2021

januar tilbud

 

Tilmelder du dig min 3 dages online børneyogalæreruddannelse live via ZOOM den 30. April -2. Maj 2021, så får du lige nu helt gratis mit nye komplette online helteyogalærerkursus på 79 lektioner til en værdi af 3125 kr med som gratis bonus. 
 
Vi må hjælpe hinanden i denne tid, og jeg vil gerne hjælpe dig, som hjælper mig med at kunne holde min uddannelse online.
Så som tak for at du vil tage min 3 dages børneyogalæreruddannelse via ZOOM, så får du altså denne flotte gave af mig. Men der er KUN 20 pladser, så skynd dig!
 

3 dages børneyogalæreruddannelse

Som noget helt nyt kan du nu tage YogaRollingers populære 3 dages børneyogalæreruddannelse online via ZOOM.
 
 

Undervisningen forgår live via ZOOM og du deltager sammen med resten af holdet til aftalt tid. Du er derfor stadig forpligtet til at møde op til undervisningemn, du deltager blot trygt hjemme fra.

Vi mødes i alt 3 dage på yogamåtten online foran skærmen:

30. April -2. Maj 2021
Mødetid fredag kl. 16-21, lørdag kl. 9-17.30 og søndag kl. 9-17.30 

 

Helle Dayal tilstræber en høj grad af interaktion i undervisningen, og du kommer til at deltage aktivt både fysisk og verbalt i undervisningen.

 

For at du får hele oplevelsen helt hjem i stuen, sender vi en magiks børneyogakuffert til dig med posten, så du har alle de fysiske materialer, som du skal bruge i undervisningen.

 

Kufferten indeholder f.eks.:

* Yogabamse
* 2 sæt Yogakort
* Pensel til massage
* Magisk åndedrætsfjer
* Krystal til at tømme tankerne
* Glitter til snekugle
* Ballon til modighedsøvelse
* Sæbebobler til åndedrætsøvelse
* Sugerør til dans og pusteleg
* Filtkugle
* Røgelse eller æteriske olier
* Øvelseshæfte til brug i undervisningen

Med denne kuffert, støtter jeg dig mest muligt i at få børneyogaen helt ind i stuen hos dig, så du får den bedste oplevelse.

 

VIP klubben
Ud over denne fine kuffert, får du naturligvis også et login til vores online VIP klub, hvor du finder alle vejledninger, video, musik, teori og instruktion til de forskellige øvelser.

 

Certifikat
Du modtager dit certifikat for gennemført uddannelse via e-mail efter weekenden.

  

Alle er velkomne uanset erfaring med yoga og børn! 

  

Din investering

Pris 5195 kr. eller 5 rater af 1039 kr. pr måned i 5 måneder.
 

Tilmeld dig her og betal samlet eller via 5 rater:

Ja tak jeg ønsker at sikre mig en plads til Last Minute tilbud NU.

  

Tilmelder du dig via ean nummer så send en e-mail med navn, email, mobil nummer og arbejdsgivers navn, adresse og ean nummer samt kontaktperson til Helle på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ogafvent svar om der er flere ledige pladser.
Vil du være sikker på en plads, så køb online og bed din arbejdsgiver om en refusion af dit udlæg! Der er KUN 20 pladser til denne pris.
 

Bonus: Helteyogalærerkursus online 

Som bonus får du ganske gratis mit komplette online helteyogalærerkursus, som jeg har brugt alt min frigjorte tid i 2020 på at skabe.
Helteyoga er et helstøbt børneyogakoncept for børn op ca. 3-7 år og især målrettet de mindre drenge. Her træder vi sammen ind i et magisk helteunivers, hvor du som lærer bliver klædt grundigt på til at guide undervisningen, der lærer børnene selvkompetence, mod, styrke og kammeratskab. Dette kursus er skabt til at det skal være NEMT for dig at komme hurtigt i gang med din børneyogaundervising og kurset består af 79 unikke lektioner på Simplero, hvor Helle Dayal underviser dig trin for trin via videooptagelser, tekst og lyd.
 
Prisen for dette kursus er normalt 3125 kr. 
 
Du kan begynde på dit helteyogalærerkursus straks efter køb.
 
 
Tilmeld dig her og betal samlet eller via 5 rater: