YogaRollinger Nyt LOGO fb

Familieyoga og i dybden med yogisk filosofi og anatomi

 

Børns udviklingsstadier ift den yogiske og vestlige anatomi og filosofi (18 timer)

Tid og sted: 11.-13. november 2022 på Gotved instituttet på Frederiksberg, KBH.

 Pris: 4500 kr.

Tilmelder du dig 2 videre uddannelsesmoduler samtidigt giver vi dig 10% rabat. Tilmelder du dig 3 moduler samtidigt giver vi dig 15% rabat og tilmelder du dig alle moduler samtidigt giver vi dig 20% rabat. 

Dette er en videregående børneyogalæreruddannelse og det er en forudsætning for deltagelse, at du har enten YogaRollinger's 3 dages grundkursus eller anden udbyders tilsvarende børneyogalærerkursus. 
Vi forventer at du har lært aldersmålrettede yogaøvelser og lege samt og åndedrætsøvelser og afslapning til børn. Er du startet din yogarejse hos en anden kursusudbyder, så kontakt Helle på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller whatsapp/mobil: +45 31502002 for at få en afklaring.

Indhold på uddannelsen

Denne videre børneyogalæreruddannelse er meget teoretisk, og vi sætter teorien i relation til konkrete øvelser og lege. Formålet med uddannelsen, er at styrke din profesionelle faglighed som børneyogalærer og opbygge din forståelse for vestlig og yogisk anatomi og filosofi.

 

Sanseintegration, neuropsykologi og familien set med yogisk perspektiv

Vi går mere i dybden med sanseintegration og med socioemotionelle udvekslinger og får sat væsentligt mere teori på vores kundskaber ift arbejdet med børns sanseintegration.

 

Du vil bl.a. lære om:

 

 • yogiernes syn på graviditet, fødsel og de første leveår
 • vigtige nøglepukter ift sanseintegration
 • vigtige nøglepukter ift neuropsykologi
 • forældre-barn samspillet og på hvordan vi med yogaen kan støtte helt fra starten i livet bl.a. gennem mor-barn yoga og senre familieyoga.

Pyramid of learning-01

 

 

De 10 spirituelle legemer og de 7 chakras

Ovenstående kobles til den yogiske chakralære og de ti spirituelle legemer, og vi går på opdagelse i synkronisiteten mellem denne og sanseintegrationslæren og neuropsykologien.

Det hele passer sammen, og giver os samlet en rigtig god forståelse for barnets fysiologiske, neurologiske, psykiske og mentale udvikling.

 

Du vil bl.a. lære om:

 

 • Hvad er chakranene?
 • Børns og bevidsthedens modning gennem de 7 chakraer
 • Chakra og børneliv
 • Udvidet menneskeforståelse: Forstå de 10 spirituelle legemer
 • Hvordan yogaen virker på de 10 spirituelle legemer

 

Vi kigger bl.a. nærmere på dynamiske yogastillinger fra kundalini yogaen og på hvordan disse virker både i relation til de 7 chakraer og de 10 spirituelle legemer og sanseintegrationen.

 

 

Meditation og det 3 delte sind

På denne overbygningsuddannelse i børneyoga, går vi også endnu mere i dybden med børnemeditation og med det 3-delte sind.
Du vil få flere dynamiske børneyogameditationer med i din værktøjskasse, og blive skarpere på hvordan vores sind fungerer og hvordan meditation virker.

Vi skal lave yogalege, der hjælper os til at forstå sindet, og betydningen af at være forankret i det neutrale sind.

 

Familieyoga

Konkrete øvelser og lege, som støtter op om familien og styrker forældre-barn båndet. 

Vi ser også nærmere på:

 • Hvordan kan vi formidle børneyogaens værdier og visdom til forældre, for at støtte familien og børnene?
 • Udfordringer i familieyogaklasser
 • Muligheder i Familieyoga

 

Mor og baby yoga

Som bonus, og ikke medregnet i timetallet, får du på denne uddannelse adgang til ekstra materiale online via Simplero. Her ligger materialet som video, og du kan tilgå det i dit eget tempo.

Bonus: Mor og baby yoga. Lær konkrete øvelser for mor og baby til efterfødselsyoga for mor og baby.

 

Tilmedling privat eller via ean nummer

Ved tilmelding bedes du oplyse hvilken forudsætning du har for at deltage på denne vider børneyogalæreruddannelse. Har du taget YogaRollingers 3 dages grunduddannelse eller andet kursus hos ekstern udbyder.

 

Er det dig selv eller din arbejdsgiver, der skal betale via ean nummer eller faktura til f.eks. idrætsforening, så send din tilmelding til os på mail: helle@yogarollinger.dk

Vi skal bruge dit navn, e-mail og mobilnummer, samt alle oplysninger på arbejdsgiver inkl. kontaktperson og evt ean nummer eller e-mail til elektronisk fakturering.