YogaRollinger Nyt LOGO fb

Sonoterapi og klangyoga til børn, fordybelse og ro

Find roen med yin yoga og afspænding med klang til børn (27 timer) 

Denne uddannelse indgår i YogaRollingers samlede Yoga Allience certificerede børneyogalæreruddannelse. Se mere her.

Som undtagelse kræver vi på netop dette modul IKKE at du i forvejen har en børneyogalæreruddannelse. Du er altså velkommen på dette uddannelsesmodul uden anden forudgående uddannelse. Uddannelsen kan for nogle også være interessant, selv om man ønsker at målrette sin undervisning til voksne efterfølgende.

Ring gerne og få en snak, hvis du er i tvivl.

 klang yoga for boern

Pris: 7200 kr.

Med i prisen for dette modul er ét stk klangskål og 1 koshi chime.

Tilmelder du dig 2 vidre uddannelsesmoduler samtidigt giver vi dig 10% rabat. Tilmelder du dig 3 moduler samtidigt giver vi dig 15% rabat, og tilmelder du dig alle moduler samtidigt giver vi dig 20% rabat. 

 

Tid og sted: 5 onsdage i Klanghuset i Esbjerg i 2022. Alle dage kl. 10-16:

 • 7./9.
 • 14./9.
 • 21./9.
 • 28:/9.
 • 5./10.

eller

Torsdag den 3. - søndag den 5. februar 2023 i Klanghuset i Esbjerg.
Undervisning i tidsrummet kl. 10-18 hver dag, torsdag dog start kl. 12

 

Målgruppe

Denne videre børneyogalæreruddannelse er har fokus på brugen af klang- eller sonoterapi koblet sammen med børneyogaen. Aldersgruppen for børnene er primært de lidt større børn fra ca. 10 år, selv om dele af øvelserne kan anvendes på alle aldersgrupper. Vi kræver ingen forudsætninger for brug af instrumenter for deltagelse.

 

Indhold på uddannelsen

Klangyoga og yoganidra

Uddannelsen bygger på væsentlige dele af sonoterapi eller klangterapi, og man vil blive grundigt oplært i at anvende diverse klanginstrumenter, som syngeskåle, chimes og gonger i undervisningen dels i afslapningen, men også i kombination med yin yoga stillinger til større børn. 

 

Du lærer bl.a.:

 

 • Mange forskellige instrumenter at kende, og prøver selv at håndtere dem og spille på dem
 • Grundlæggende gongspil og slagteknikker på små og store gongs, så du efterfølgende kan lave gongbad for børn og familier.
 • Formidling af lydarbejde til børn, hvor børnene selv bliver inddraget i brugen af instrumenterne. Kan bruges rtil både små og store børn.
 • Opbygning og udførelse af klangharmoniseringer med tibetanske syngeskåle og krystalskåle, swinging chimes og koshis m.m.
 • At kombinere den guidede drømmereje/vidualisering med brug af lydvibrationer 
 • Hensigtsmæssig lydfrembringelse som fordybende støtte i yin stillinger
 • Brug af syngeskåle 2 og 2 yin yogastillinger
 • Brug af shrutti boks i chants og meditationer
 • Lydens indvirkning på krop og sind

 

Klangyoga er nutidens yoga og giver både børn og voksne mulighed for en højere grad af fordybelse og koncentration i både yogastillinger, afspænding og meditation.

Du lærer alt om den dybe afslapning og vi går i dybden med den klassiske yoganidra, og kobler den sammen med vores klang- og lydrejser. Du lærer og træner selv at facilitere magiske klangrejser og lydhealinger for børn, unge og deres voksne, og får afprøvet mange forskellige instrumenter, som alle kan spilles på via simpel indføling og intuition kombineret med lidt kærlig vejledning. Du behøver ikke i forvejen at være musikalsk.

 

Vi går i dybden med yin yogaen, som giver dig endnu mere indhold til dine større elever; tweens og teens. Du lærer at lave yin strækkene som parstillinger 2 og 2, også kaldet yoga massage, samt hvordan du bruger klanglyd i yogastillingerne. Lyden hjælper børn og unge til endnu større fordybelse og koncentration i stillingerne, og gør selve yogaundervisningen smuk og magisk og noget helt særligt.

 

Efter uddannelsen vil du kunne anvende tibetanske syngeskåle, forskellige former for chimes, store og små gonger og trommer m.m. i din undervisning med børn.

 

Materialer

Der vil i prisen indgå en klangskål samt en koshi klokke. Der udover får du et kompendie, samt adgang til online ressourcer med f.eks. yin yoga instruktioner, hvor du kan studere yin stillingerne dybere, samt hvordan du med udstyr, kan modificere stillingerne. Her vil du også kunne gense flere af de øvelser med skåle og gonger, som du har lært under uddannelsen.

 

Tilmedling privat eller via ean nummer

Ved tilmelding bedes du oplyse hvilken forudsætning du har for at deltage på denne vider børneyogalæreruddannelse. Har du taget YogaRollingers 3 dages grunduddannelse eller andet kursus hos ekstern udbyder.

Er det dig selv eller din arbejdsgiver, der skal betale via ean nummer eller faktura til f.eks. idrætsforening, så send din tilmelding til os på mail: helle@yogarollinger.dk

Vi skal bruge dit navn, e-mail og mobilnummer, samt alle oplysninger på arbejdsgiver inkl. kontaktperson og evt ean nummer eller e-mail til elektronisk fakturering.