YogaRollinger Nyt LOGO fb

Naturyoga

Kroppen og de 5 elementer, naturmindfulness, yoga i uderummet (22 timer)

Tid og sted: Fredag den 2. september - søndag den 4. september 2022 på Eagleroad kursuscenter Krogdalsvej 10, 8660 Skanderborg.

Mulighed for billig simpel overnatning i tipi, på hems eller i telt for 100 kr. pr. nat.

 

Dette er en videregående børneyogalæreruddannelse og det er en forudsætning for deltagelse, at du har enten YogaRollinger's 3 dages grundkursus eller anden udbyders tilsvarende børneyogalærerkursus. 

Vi forventer at du har lært aldersmålrettede yogaøvelser og lege samt og åndedrætsøvelser og afslapning til børn. Er du startet din yogarejse hos en anden kursusudbyder, så kontakt Helle på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller whatsapp/mobil: +45 31502002 for at få en afklaring.

 

Indhold 

Vi skal på dette forløb være på smukke Eagle Road Kursuscenter ved Silkeborg. Her har vi de perfekte rammer til at udforske kroppen i relation til de 4 elementer, jord, luft, ild, vand. På dette kursus inddrager vi den ældgamle visdom fra Quero Indianerne i Peru, også kendt som Inka Mestrenes arv. Quero's har bevaret visdommen om elementernes relation til vores fysiske krop og hvordan vi gennem kroppen og sindet kommunikerer med elementerne. Dette giver os en helt unik naturforbundethed, hvor naturen ikke blot er noget fremmede og eksternt, men griber ind i os og bliver en aktiv samarbejdspartner i vores daglige velbefindende.

Du lærer bl.a.:

  • Inka mestrenes arv og metoder til energiudveksling med de 4 elementer
  • Brug af trommer til og sammen med børnene, og koblingen via trommen til naturinddragelsen i undervisningen. 
  • Trommesange og trommerejser til børn
  • Yin yoga på træ
  • Naturmindfulness
  • Årshjulets højtider og ritualer
  • Medicine walk med natursansning og åbning af bevidstheden 

Yderligere beskrivelse kommer...

 

Tilmedling privat eller via ean nummer

Ved tilmelding bedes du oplyse hvilken forudsætning du har for at deltage på denne vider børneyogalæreruddannelse. Har du taget YogaRollingers 3 dages grunduddannelse eller andet kursus hos ekstern udbyder.

Er det dig selv eller din arbejdsgiver, der skal betale via ean nummer eller faktura til f.eks. idrætsforening, så send din tilmelding til os på mail: helle@yogarollinger.dk

Vi skal bruge dit navn, e-mail og mobilnummer, samt alle oplysninger på arbejdsgiver inkl. kontaktperson og evt ean nummer eller e-mail til elektronisk fakturering.

 

Pris

Tilmelder du dig 2 uddannelsesmoduler samtidigt giver vi dig 10% rabat. Tilmelder du dig 3 moduler samtidigt giver vi dig 15% rabat og tilmelder du dig alle moduler samtidigt giver vi dig 20% rabat.