YogaRollinger Nyt LOGO fb

Yoga i den faglige undervisning i skolen

De mange intelligenser, faglig og følelsesmæssig læring gennem kroppen (18 timer)

 

På denne uddannelse gåpr vi mere i dybden med mødet med os selv i følelserne og med hinanden socialt. Vi ser også på forskellige former for intelligens og møder at lære på. 

 

Tid og sted: 6.-8. Januar 2023 på Gotved instituttet på Frederiksberg, KBH.

Pris: 4500 kr.

Tilmelder du dig 2 videre uddannelsesmoduler samtidigt giver vi dig 10% rabat. Tilmelder du dig 3 moduler samtidigt giver vi dig 15% rabat og tilmelder du dig alle moduler samtidigt giver vi dig 20% rabat. 

 

Dette er en videregående børneyogalæreruddannelse og det er en forudsætning for deltagelse, at du har enten YogaRollinger's 3 dages grundkursus eller anden udbyders tilsvarende børneyogalærerkursus. 

Vi forventer at du har lært aldersmålrettede yogaøvelser og lege samt og åndedrætsøvelser og afslapning til børn. Er du startet din yogarejse hos en anden kursusudbyder, så kontakt Helle på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller whatsapp/mobil: +45 31502002 for at få en afklaring.

 

Mange intelligenser

Mød Howard Gardeners teorier om mange intelligenser, og lær mere om hvordan det relaterer sig til børneyoga. Her lærer du at målrette din undervisning til forskellige børns behov, og sikre dig, at du favner bredere og ikke mister enkle børn i din undervisning. Tit og ofte er det små ting, og en lille ekstra bevidsthed fra vores side, der gør at undervisningen bliver inddragende for alle elever. Her lærer du at eliminere klassisk faldgrupper, som du tidligere er drattet i med din undervisning. 

 

Du lærer f.eks.:

 

 • De mange intelligenser og børneyoga 
 • Typer af læring i børneyoga
 • Udviklingstadier i børns læringsstile, Sanseintegration, bevægelse, intelligens
 • Metode: Sådan integrerer jeg mere krop og bevægelse i den faglige undervisning

 

På denne uddannelse får du inspiration til at bygge din børneyoga op omkring forskellige temaer.

 

Du lærer bl.a. at anvende følgende temaer i din undervisning: 

 • Empati og venskab - fællesskabet (Social intelligens)
 • Møde mig i mig og stå ved mig selv (Intrapersonel intelligens - Autentiske relationer)
  • Mig og mine følelser
  • Mig og mine grænser
  • Mig i dig og dig i mig
 • Matematik-yoga: Geometri yoga og tabelyoga (matematisk intelligens)
 • Dansk-yoga: Alfabetyoga (sproglig intelligens, spatial intelligens)

 

IMG 0328

Vi skal lære tabellerne med yoga og bevægelse og fordybe os i kroppens geometriske former i yogastillingerne. Dank undervisningen i indskolingen gøre legende og kropslig med bl.a. alfabetyoga og ånedrætslge med vokaler m.m.

 

Mig og mine følelser

Børneyoga og yoga generelt hjælper os til at møde både vores krop og følelser på en empatisk måde over for os selv. Vi ser på denne uddannelse nærmere på hvordan vi kan lære os selv, vores krop og følelser at kende gennem børneyopgaen og formidle dette til børn. Dette er noget verdens børn har meget brug for, da de tidligere generationer ikke selv har været særligt gode til dette, og det er ikke noget mange lærer hjemmefra. ikke destor mindre, så er det helt aktuelt i en moderne verden og en del af tidens ånd, at vi er i dybere kontakt med os selv.

 

Tilmedling privat eller via ean nummer

Ved tilmelding bedes du oplyse hvilken forudsætning du har for at deltage på denne vider børneyogalæreruddannelse. Har du taget YogaRollingers 3 dages grunduddannelse eller andet kursus hos ekstern udbyder.

Er det dig selv eller din arbejdsgiver, der skal betale via ean nummer eller faktura til f.eks. idrætsforening, så send din tilmelding til os på mail: helle@yogarollinger.dk

Vi skal bruge dit navn, e-mail og mobilnummer, samt alle oplysninger på arbejdsgiver inkl. kontaktperson og evt ean nummer eller e-mail til elektronisk fakturering.